Klimaat
Het hoge rendement van de ketel wordt bereikt door het koude retourwater in een warmtewisselaar voor te verwarmen met de rookgassen die vrijkomen. Samen met u, kijken wij welke ketel het beste bij uw woonsituatie past. Natuurlijk houden wij rekening met uw wensen op het gebied van comfort.

P. van der Wal Installatietechniek werkt met handelsmerken als: Nefit, AWB en Remeha, maar ook met andere merken zoals Intergas, Daalderop of Vaillant zijn wij bekend.
Particulier
centrale verwarming
HR-ketel
Radiatoren worden gebruikt om warmte die door de cv-ketel wordt geproduceerd, te verspreiden over de hele ruimte.
Wij kunnen, aan de hand van een warmteverliesberekening, voor u bekijken waar de radiatoren het best kunnen worden geplaatst en hoe groot hun capaciteit moet zijn.

Designradiatoren geven net iets extra’s aan uw interieur. Ze hebben dezelfde functie als de gewone radiator. Ze zien er alleen veel mooier uit. Een designradiator vult het interieur of de stijl van een ruimte aan. Designradiatoren zijn vooral geschikt voor kleine ruimtes, bijvoorbeeld het toilet of de badkamer. Ze hebben niet zoveel vermogen als de gewone radiator. Je kunt een designradiator ook prima combineren met gewone verwarming wanneer je de designradiator in een grote ruimte wilt plaatsen. Designradiatoren zijn door ons leverbaar in allerlei soorten, maten en kleuren.
Radiatoren
Home
Contact
Utiliteit
Particulier
Boiler
De Burde 22 || 8574 TG Bakhuizen || 0514 58 29 22 || 06 204 103 90
info@pvdwalinstallatie.nl
Piet van der Wal Installatietechniek
Klimaat
Centrale verwarming
Zonneboilers
LTV systemen
Warmte terugwinning
Koelen
Sanitair
Dak- en zinkwerk
Elektrotechniek
Zonnepanelen
Als de ketel ver van het warmwatertappunt verwijderd is, kan het enige tijd duren voordat u warm water krijgt. Als dit echt bezwaarlijk is, is de plaatsing van een aparte close- in boiler te overwegen. Dit is een compacte elektrische boiler die wordt geïnstalleerd op een plek dichtbij het tappunt. Bijvoorbeeld in het keukenkastje om zo snel warm water te krijgen en daarbij ook minder water te verspillen.
Warmtepomp
Projecten