Sanitair
Een badkamer installeren doe je niet zomaar. Het gaat verder dan de installatie van sanitair, zeker bij een compleet nieuwe badkamer. Er moeten leidingen worden gelegd, tegels gezet en soms ook wanden worden verplaatst. Bij de installatie van uw badkamer komt het ťťn en ander kijken en vraagt daarom om een vakkundig installateur, die u garandeert dat het geleverde werk ook echt vakwerk is!

Als eerste gaan wij in gesprek met u, hierin kunt u uw specifieke wensen kenbaar maken. Wij zullen tijdens dit gesprek o.a. ingaan op technische mogelijkheden, diverse merken sanitairproducten, garantievoorwaarden en kosten en budget.

Als we alle benodigde gegevens hebben verzameld stellen wij een voorlopig plan op. U krijgt van ons documentatie, zodat u zich verder kunt oriŽnteren. Ook is het mogelijk een bezoek te brengen aan showrooms van onze leveranciers. Zo als bijvoorbeeld die van Plieger en Raab Kšrcher. Sanitairmerken waar wij regelmatig mee werken zijn Sphinx, Grohe, Geberit en Villeroy & Boch.

Als het plan definitief gemaakt is, gaan wij voor u aan de slag. U moet bij een volledige badkamerinstallatie rekening houden met gemiddeld 2 weken. Soms is de installatietijd korter, maar soms ook langer. Dit hangt natuurlijk van uw badkamer en de wensen af.
Water en sanitair
Home
Contact
Particulier
Particulier
Utiliteit
De Burde 22 || 8574 TG Bakhuizen || 0514 58 29 22 || 06 204 103 90
info@pvdwalinstallatie.nl
Piet van der Wal Installatietechniek
Klimaat
Centrale verwarming
Zonneboilers
LTV systemen
Warmte terugwinning
Koelen
Sanitair
Dak- en zinkwerk
Elektrotechniek
Zonnepanelen
Warmtepomp
Projecten